Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ruha trendek

A szoknya, vagy éppen ruha hossza mindig a lábad hosszától függ. Lehet extra mini, vagy néhány cm-rel hosszabb, de akár a midi fazont is viselheted.


Foto:Redial

Egyben, vagy sehogy

Ha jó az alakod, bátran viselhetsz szexi overált is, a lényeg, hogy farmerből legyen. Topot, rövid- vagy hosszú ujjú felsőt, de akár inget, blúzt is alávehetsz.


Foto:Maniaxtreme

Foto:Redial

Farmerhatás

Igen, a hatás még fokozható! Vannak leggingsek, amelyek abszolút farmerhatást keltenek, mégis puhább, könnyebb anyagból készültek. Bátran viselheted hosszabb felsőkkel, kardigánnal, tunikával.


Foto:Redial

A legkényelmesebb farmeröltözék: jeggings

A Levi’s® a streccs farmer anyagot felhasználva, most olyan jeggings nadrágot alkotott, ami amellett, hogy nagyon szexi, és csinossá formázza a lábakat, kényelmes is, és szinte második bőrként illeszkedik a testre. Az új szuper sztreccs jeggings magas derekú változatban és csípőfazonban is kapható. A jeggingsek szárainak alját, a boka környékén rövid cipzár díszíti, ami így rövidszárú bakanccsal kombinálva a leggings szárát bakancson, csizmán belül vagy kívül is lehet hordani.


A Levi’s® jeggings-ek a legkülönfélébb stílusban viselhetők, de a 2012-es kollekció meghatározó stílusa a hanyag, cool és laza külső, amihez a magasított derekú jeggings illik túlméretezett inggel hordva, vagy pedig betűrt pólóval, hogy hangsúlyozza a derekat.
Fordított háromszög vagy Y-alkat

Ebben az esetben a tükörbe nézve azt veszed észre, hogy a vállad jóval szélesebb a csípődnél. Ha van cicid, akkor könnyű dolgod lesz a nőies vonalaid kihangsúlyozásában, de ellenkező esetben sem kell azonnal a plasztikai sebészhez kopogtatnod. Ahol ugyanis sok a fodor, a csipke, a ráncolás, élénkek a színek (Promod), hemzsegnek a minták, az a rész optikailag erősebbnek tűnik. A te keskeny csípődön jól mutat a rakott, loknis szoknya, a fodortenger. Míg a felső rész sötét, a ruha alsó része legyen nyugodtan rikító (H&M). Jól állnak a széles gallérú (Springfield), mély, de kerek kivágású darabok, kerüld viszont a széles, V-kivágást, a mell alatti vágást és a felsőtestre halmozott anyagbőséget.
Promod, H&M, Springfield

Körte vagy háromszög alkat

A körte alkatúaknál a vállakhoz képest széles a csípő, éppen ezért az erős fenék és a comb optikai kendőzését kell megoldani. Ha ilyen a testalkatod, minden igaz rád, ami az Y-alkatúaknak tabu. Neked inkább a felsőtestedre kell terelned a figyelmet, amiben nagy segítség egy szexi és mély V-alakú dekoltázs. Viselj nyugodtan mell alatt szabott ruhákat (Promod), erősítsd a felsőtested keresztirányú csíkozással (Asos, Reserved), de a ruha alsó része maradjon mindig egyszerű és sötétebb, vagy olyan mintájú, amely mögé nem becsül a szem nagyobb térfogatot.
 


Promod, Asos, Reserved

Tipp! A nyár legszebb virágmintás ruhadarabjai és kiegészítői! Nézd meg képgalériánkat!


Egyenes vagy I-alkat

Az egyenes alkat annyiban különbözik az almától, hogy az összhatás nem puha, hanem kemény és csontos, viszont egyiknek sincs dereka. Hiába a pici cici, a csontos tagok, az aprócska fenék, az a jó hírünk van, hogy szinte bármit viselhetsz. Hogy kiemeld a nőiességedet, válassz élénk, világos színű, nagy mintájú, bő szabásvonalú, fodros vagy csipkés ruhákat (F&F, Mango)! Neked nem kell félned a húzással, ráncolással, extra anyagtöbblettel készült daraboktól sem (H&M).
F&F, Mango, H&M

Arányos vagyok?
Hogy kiderüljön, arányos alkat vagy-e, nem kell bonyolult mértani számításokba kezdeni, elég mindössze egy egész alakos tükör. Az arányos testalkat esetén a köldök pont a testmagasság felénél található, a magassághoz képest a törzs és a lábak aránya pedig megegyezik. Persze, ha nem vagy arányos, akkor sem kell azonnal kétségbe esni. A megfelelő ruhák, kiegészítők, színek és anyagok olyan optikai végeredményt hoznak létre, amelyet nevezhetnénk ugyan csalásnak is, de mi inkább maradunk a tökéletes megjelenés kifejezésnél.